Mets Robinsons: Par Rīgu, Latviju un KHL neko daudz nezinu (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: hcDINAMORIGA Twitter profils

Rīgā ieradies arī Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» jaunieguvums kanādiešu aizsargs Mets Robinsons. Viņš par Rīgu un Latviju neko daudz nezina un arī nevienu no jaunajiem komandas biedriem pagaidām nepazīst.

«Bija ļoti garš ceļš, lai šeit nokļūtu, jo sanāca aizķeršanās izlidojot,» vienības mājas lapā citēts Robinsons. «Bet beidzot esmu šeit un esmu ļoti, ļoti priecīgs. Tagad jāiekārtojas un jāsāk strādāt. Ar nepacietību gaidu treniņus.»

Rīga un Latvija Kanādas hokejistam, kurš iepriekšējās divas sezonas pavadīja Zviedrijas augstākās līgas klubā «Timra», ir kas pilnīgi jauns.

«Jāatzīst, ka iepriekš neko daudz par Latviju un Rīgu nezināju. Pirms lidoju šurp, runāju ar Krisu Holtu. Kriss pastāstīja par sadzīvi šeit, pēc viņa stāstītā sapratu, ka šeit atrasties būs ļoti patīkami. Dzirdēju tikai labas lietas. Kriss īpaši izcēla fanus, kas spēlēs radot lielisku atmosfēru. Fani komandu atbalstot vienmēr. Jau tagad nevaru sagaidīt pirmās spēles,» viņš sacīja.

No jaunajiem komandas biedriem viņš nezina nevienu spēlētāju. «Es nezinu pilnīgi nevienu. Došos iepazīties ar komandas biedriem un treneriem. Pēc Krisa stāstītā, iejusties nebūs grūti.»

Jaunums Robinsonam būs ne tikai Rīga un Latvija, bet arī KHL, jo līdz šim nav redzējis nevienu šā čempionāta spēli. Tomēr ir lietas kursā par KHL augsto līmeni.

«Par KHL es vēl īsti neko nevaru pateikt. Ko no tās gaidīt – varu tikai minēt, jo neesmu redzējis nevienu KHL spēli. Skaidrs, ka tā ir viena no labākajām līgām pasaulē, kurā spēlē ļoti tehniski spēcīgi hokejisti. Domāju, ka spēles temps būs ļoti ātrs,» teica 27 gadus vecais aizsargs.

Viņu nebaida garie pārlidojumi, jo pie tādiem jau esot pieradis.

Rīgas «Dinamo» komandā viņš spēlēs ar 33. numuru, tāpat kā «Timra» vienībā.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu