Rīgas «Dinamo» noslēdz pārbaudes laika līgumus ar diviem čehiem (19)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandai Rīgas «Dinamo» uz pārbaudes laiku pievienojušies divi čehu hokejisti, vēsta vienības mājas lapa.

Tie ir 23 gadus vecais vārtsargs Jakubs Sedlāčeks un 28 gadus vecais Patriks Valčāks. Ar abiem spēlētājiem noslēgti pārbaudes laika līgumi, un «Dinamo» treneri treniņos un pārbaudes spēlēs vērtēs viņu varējumu laukumā.

Sedlāčeks ir (augums 175 cm, svars 75 kg) dzimis 1990. gada 5. aprīlī Čehijas pilsētā Zlinā, un šīs pilsētas klubā arī ir aizvadījis praktiski visu savu karjeru, no sākuma spēlējot jauniešu komandās, bet pēdējās piecas sezonas Čehijas Ekstralīgā.

Viņš ir spēlējis arī Čehijas U-20 un U-18 izlasēs, kā arī divas pārbaudes mačus ir aizvadījis arī Čehijas pieaugušo izlases sastāvā.

Savukārt uzbrucējs Valčāks (augums 187, svars 92 kg) dzimis 1984. gada 16. decembrī Čehijas pilsētā Ostravā, un 2003. gadā Nacionālās hokeja līgas (NHL) jauno spēlētāju draftā viņu 4. kārtā ar 129. numuru izvēlējās Bostonas «Bruins» komanda.

Savas karjeras laikā viņš ir spēlējis Kanādas Junioru līgā WHL, Čehijā, Somijā, Francijā, Slovākijā, Zviedrijā un Polijā, kur Krakovas «Cracovia» klubā viņš aizvadīja iepriekšējo sezonu (38 spēlēs, 15+41).

Valčāks savulaik ir ieguvis Memoriālo kausu (Kanādas Junioru līgas čempions), kā arī kļuvis par Francijas un Polijas čempionu.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu