Rihards Bukarts un Golovkovs karjeru turpinās Kanādā (11)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: HK Rīga komandas facebook.com profils

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» sistēmā spēlējošie uzbrucēji Rihards Bukarts un Georgs Golovkovs karjeru turpinās Kanādā, TVNET atklāja paši sportisti.

Jūlija sākumā abus jaunos hokejistus izvēlējās Kanādas hokeja līgas (CHL) eiropiešu draftā.

17 gadus veco Bukartu pirmajā kārtā ar septīto numuru izvēlējās Rietumu līgas hokeja vienība (WHL) Brendonas «Wheat Kings». Savukārt Latvijas U-18 valstsvienības kapteini Georgu Golovkovu pirmajā kārtā aizrunāja Kvebekas junioru līgas (QMHJL) klubs Dramondvillas «Voltigeurs».

«Jā, esmu jau izlēmis, noteikti došos uz Kanādu,» sarunā ar TVNET sacīja Golovkovs. «Sākumā ar tēvu ļoti daudz domājām, braukt vai nebraukt, bet sapratām, ka tas ir mans bērnības sapnis. Visu šo laiku esmu smagi strādājis, lai piepildītu savu sapni.»

Aizvadītajā sezonā abi hokejisti pārstāvēja Krievijas jaunatnes hokeja līgas (MHL) vienību HK Rīga.

62 MHL cīņā Bukarts guva 18 vārtus un izdarīja 17 rezultatīvas piespēles, bet Golovkovs 57 mačos izdarīja 9 precīzus metienus un veica 15 rezultatīvas piespēles.

Tāpat abi talantīgie hokejisti šajā pavasarī pārstāvēja U-18 valstsvienību. Jāatzīmē, ka gados jaunais Rihards Bukarts piedalījās arī U-20 pasaules čempionātā.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu