Publiskots video ar «Ak Bars» hokejista uzbrukumu policistam (29)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Tatarstānas republikas Iekšlietu ministrija publiskojusi video no incidenta, kur redzams Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Kazaņas «Ak Bars» hokejista Artjoma Lukojanova uzbrukums policistam.

Incidents notika svētdienas naktī Aļmetjevskas pilsētas «Diamant» restorānā, kad divi piedzērušies vīrieši fiziski pretojās valsts policijas darbiniekiem. Kārtībsargi jauniešus aizturējuši par huligānismu.

Policija bija spiesta raidīt pat brīdinājuma šāvienus. Viens no kārtībsargiem ar miesas bojājumiem tika nogādāts slimnīcā.

24 gadus vecajam Lukojanovam, kurš video ierakstā redzams bez krekla, draud 10 gadu ieslodzījums cietumā.

«Ak Bars» hokejists ignorējis policijas darbinieku lūgumu pamest restorānu. Mirkli vēlāk Lukojanovs pretojoties ar dūri iesita policistam pa seju.

Lukojanovs Kazaņas klubam pievienojās 2012. gada pavasarī. Aizvadītās sezonas 48 mačos viņš guva trīs vārtus un izdarīja astoņas rezultatīvas piespēles.

«Ak Bars» komanda nākamajā nedēļā dosies uz Latvijas galvaspilsētu, kur piedalīsies «Latvijas Dzelzceļa» (LDz) kausa izcīņā.

Komentāri (29)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu