Girgensons pozitīvs kārtējā «Sabres» zaudējumā (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kārtējo zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlēs sestdien piedzīvoja latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo «Sabres» komanda, kas savā laukumā ar 3:6 (0:0, 1:3, 2:3) piekāpās Anaheimas «Ducks» vienībai.

Girgensons laukumā pavadīja 12 minūtes un 14 sekundes, kā viens no trim savas komandas spēlētājiem tiekot pie pozitīva lietderības koeficienta +1. Vēl vienam hokejistam lietderības koeficients palika neitrāls, bet pārējiem tas bija negatīvs.

Latvietis veica vienu metienu pa vārtiem, kā arī nopelnīja savai komandai vienu vairākumu, kas otrajā trešdaļā tika izmantots.

Laukuma saimnieki otrās trešdaļas astotajā minūtē izvirzījās vadībā ar 1:0, tomēr turpinājumā zaudēja piecus vārtus pēc kārtas. Trešās trešdaļas gaitā mājinieki divus vārtus atguva, bet drīz pēc trešajiem gūtajiem vārtiem ielaida sesto ripu savā vārtu tīklā.

Pa diviem vārtiem «Ducks» komandas labā guva Korijs Perijs un Emerons Items.

Šis ir «Sabres» ceturtais zaudējums pēc kārtas un septītais pēdējo astoņu maču laikā.

Šobrīd «Sabres» ar pieciem punktiem 16 spēlēs ne tikai ieņem pēdējo, astoto, vietu Atlantijas divīzijā, bet ir arī vājākā vienība Austrumu konferencē un līgā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu