Lauris Dārziņš atgriežas Rīgas «Dinamo» komandā (91)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Latvijas izlases uzbrucējs Lauris Dārziņš parakstījis ilgtermiņa līgumu ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Rīgas «Dinamo», trešdien paziņoja vienība.

28 gadus vecais Dārziņš šo sezonu iesāka Čeļabinskas «Traktor» sastāvā, bet biežo savainojumu dēļ līgumattiecības pēc abpusējas vienošanās tika pārtrauktas.

Šobrīd Dārziņš atgūstas no savainojuma un «Dinamo» komandas sastāvā laukumā varētu doties jau tuvākajā laikā. Šajā sezonā «Dinamo» rindās latvietis spēlēs ar 90. numuru.

Šīs sezonas 19 KHL čempionāta mačos Dārziņš izcēlies ar 3 precīziem metieniem, 3 rezultatīvām piespēlēm un negatīvu lietderības koeficientu -4.

Traumu nomocītais Dārziņš divu sezonu laikā komandā kopumā aizvadīja tikai 76 mačus, kuros atzīmējies ar 15 vārtu guvumiem un 16 rezultatīvām piespēlēm.

Dārziņš šā gada pavasarī palīdzēja Latvijas izlasei pasaules čempionātā Helsinkos. Viņš septiņās spēlēs guva piecus vārtus un veica vienu rezultatīvu piespēli.

Jāaizceļ, ka Dārziņš otrdien tika iekļauts arī Latvijas valstsvienības sastāvā 2014.gada Ziemas Soču olimpiskajās spēlēs.

Komentāri (91)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu