Savickis: Gribu cerēt, ka Krievijas agresija Ukrainā neietekmēs KHL (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

«Negribu novilkt kaut kādas sarkanās līnijas ar KHL vai kritizēt Gunti Ulmani par viņa izteikumiem. Situācijai jābūt ir ļoti sliktai, lai pārtrūktu gadiem ilgi būvētie sakari,» tā intervijā LTV «Rīta Panorāmai» sacīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» padomes priekšsēdētājs Juris Savickis.

«KHL ir izcila līga un mūsu pienesums ir svarīgs, bet, protams, līgas pienesums Latvijas sportam ir daudz, daudz lielāks, tamdēļ es cīnīšos par to, lai mūsu hokejisti pēc iespējas ilgāk spēlē KHL čempionātā. Par sarkanajām līnijām - to dzīve rādīs, un tas būs kopīgs lēmums,» sacīja Savickis.

Viņš sacīja, ka cilvēki ļoti emocionāli uztver situāciju Ukrainā, šīs valsts attiecības ar Krieviju, bet pats Savickis uz to skatās mierīgāk. «Tās ir brāļu tautas. Situāciju nevajag dramatizēt, jo tā ir viņu iekšējā lieta. Lai paiet laiks, un tad redzēsim, kas tur (Ukrainā) īsti notiek,» pastāstīja SIA «Itera Latvija» vadītājs Juris Savickis.

«Gribu cerēt, ka Krievijas agresija Ukrainā neietekmēs līgas darbību. Darīšu visu, lai situācija būtu mierīgāka, lai draudzīgi, mierīgā gaisotnē atrisina problēmas,» izteicās KHL Direktoru padomes loceklis.

Savickis uzskata, ka Rīgas «Dinamo» komandai šī sezona bija ļoti veiksmīga, kaut arī vienība nespēja pārvarēt Gagarina kausa izcīņas pirmo kārtu.

«To, ka sezona bija veiksmīga, jau rāda skatītāji, kuri nāk uz spēlēm. [Šosezon] visi rekordi ir pārspēti gan pie TV ekrāniem, gan klātienē, gan emociju ziņā. Tas ir «Dinamo» un Latvijas hokeja sasniegums,» uzsvēra kluba vadītājs.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu