HK «Rīga» izšķirīgajā 1/4 fināla mačā piekāpjas «Krasnaja armija» (17)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) čempionāts piektdien noslēdzās HK «Rīga» vienībai, kas izslēgšanas spēļu Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijas izšķirošajā, piektajā spēlē ar 2:3 viesos piekāpās Maskavas komandai «Krasnaja armija».

Mača rezultātu 9. minūtē atklāja Rīgas «Dinamo» komandas galvenā trenera Arta Ābola dēls Rodrigo Ābols. Turpinājumā trīs vārtus pēc kārtas guva mājinieki. Ar diviem precīziem raidījumiem izcēlās Kirils Kovaļevskis, bet vienus vārtus «Krasnaja armija» guva Pāvels Karnauhovs.

Kad līdz trešās trešdaļas beigām bija atlicis spēlēt 116 sekundes, vienus vārtus ar tālu metienu no zilās līnijas atguva Edgars Siksna. Tobrīd Rihards Cimermanis savus vārtus bija atstājis, «Rīgai» spēlējot ar sešiem laukuma spēlētājiem.

Atlikušajā laikā rezultāts vairs nemainījās un Maskavas klubs iekļuva Rietumu konferences pusfinālā, kurā spēkiem mērosies ar Sanktpēterburgas SKA-1946.

Sērijā līdz trim panākumiem Leonīda Tambijeva vadītā komanda nonāca zaudētāju lomā 0-2, taču prata izlīdzināt sēriju. Trešajā mačā Rīgas komanda savā laukumā guva uzvaru ar 4:3 papildlaikā, bet nākamajā cīņā «Inbox.lv» ledus hallē svinēja panākumu ar 3:0.

Izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā jeb astotdaļfinālā HK «Rīga» 3-2 pieveica Zalcburgas «Red Bull» vienību no Austrijas, pirmo reizi vēsturē pārvarot pirmās kārtas barjeru.

Regulāro čempionātu Latvijas vienība Rietumu konferences kopvērtējumā noslēdza sestajā vietā, bet «Krasnaja armija» izcīnīja trešo vietu.
Sezonas laikā abas komandas tikās divreiz, abos mačos pārākiem esot «Rīgas» hokejistiem.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu