Daugaviņš: Ja iekļaus sastāvā, tad noteikti spēlēšu izlasē (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Šveices augstākās līgas (NLA) kluba Ženēvas «Servette» Latvijas uzbrucējs Kaspars Daugaviņš laikrakstam «Diena» apstiprinājis gatavību palīdzēt nacionālajai hokeja komandai nākammēnes gaidāmajā pasaules čempionātā (PČ) Minskā.

25 gadus vecais Daugaviņš aizvada lielisku sezonu Šveices čempionātā. Regulārajā sezonā viņš guva 18 vārtus un izpildīja 26 rezultatīvas piespēles partneriem, ar 44 nopelnītiem punktiem turnīra rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ierindojoties piektajā vietā.

«Ja mani iekļaus sastāvā, tad spēlēšu,» gatavību palīdzēt valstsvienībai «Dienai» paudis Daugaviņš. «Vienmēr ar lielāko prieku esmu braucis spēlēt Latvijas izlasē, nekad nevienam trenerim neesmu atteicis.»

«Servette» uzbrucējs ar 5 vārtu guvumiem un 8 piespēlēm šobrīd ir Šveices čempionāta izslēgšanas turnīra rezultatīvākais spēlētājs.

Zināms, ka pasaules čempionātā Latvijas izlasei nepalīdzēs pieredzējušie aizsargi Arvīds Reķis, Krišjānis Rēdlihs un Jānis Andersons.

Daugaviņa pārstāvētajai komandai otrdien gaidāma spēle NLA pusfināla sērijā pret uzbrucēja Ronalda Ķēniņa pārstāvēto Cīrihes «ZSC Lions» vienību. Sērijā līdz četrām uzvarām vadībā ar 3-2 ir Cīrihes komanda.

Kaspars Daugaviņš Latviju pārstāvējis piecos pasaules čempionātos un divās olimpiskajās spēlēs.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu