KHL klubs «Spartak» vēršas pēc palīdzības pie Putina (6)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Finansiālās grūtībās nonākušais Kontinentālas hokeja līgas (KHL) klubs Maskavas «Spartak» vērsies pie Krievijas prezidenta Vladimira Putina pēc palīdzības, vēsta laikraksts «Sport express».

Klubs savā oficiālajā mājas lapā publicējis Putinam veltītu vēstuli, kurā to lūdz parādīt politisko gribu un saglabāt hokeja komandu. «Spartak» parādi ir sasnieguši 200 miljonus rubļu (4,03 miljoni eiro).

«Lai turpinātu startēt KHL, mūsu klubam savas problēmas ir jāatrisina līdz 30. aprīlim. Dotajā brīdī bez papildu atbalsta tas nav iespējams,» teikts vēstulē.

Maskavas «Spartak» lūdz arī atbildi, vai klubs var rēķināties ar politisku atbalstu no valsts puses, vai tam esošajā ekonomiskajā situācijā ir jāiztiek saviem spēkiem.

Vēstuli ir parakstījusi kluba vadība, spēlētāji, kluba veterāni, treneri un administrācija.

Maskavas «Spartak» bez līdzekļiem palika pērnā gada nogalē, kad kluba ģenerālsponsoram bankai «Investbank» tika anulēta licence. Sezonu klubs pabeidza tikai ar KHL finansiālu atbalstu, taču komanda ir parādā gan spēlētājiem, gan kluba darbiniekiem.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu