Vasiļjevs palīdzēs Latvijas izlasei pasaules čempionātā (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pieredzējušais uzbrucējs, kurš ikdienā pārstāv Vācijas augstākās hokeja līgas (DEL) klubu Krēfeldes «Pinguine», pieņēmis izaicinājumu palīdzēt Latvijas valstsvienībai pasaules čempionātā Minskā, TVNET apstiprināja Latvijas Hokeja federācijas (LHF) preses dienests.

37 gadus vecais Vasiļjevs nacionālajai valstsvienībai plāno pievienoties jau ceturtdien.

LHF jau pirms kāda laika bija uzaicinājusi Vasiļjevu papildināt komandas rindas PČ, tomēr hokejists ar atbildi nedaudz vilcinājās. Tagad zināms, ka pieredzējušais uzbrucējs startēs savā 11. pasaules čempionātā.

«Esmu ļoti gandarīts pārstāvēt Latviju. Cīnīties par savu valsti ir liels gods,» vācu presē citēts Vasiļjevs.

Vasiļjevam šī sezona nebija no tām veiksmīgākajām. Atgādināsim, ka potītes lūzuma dēļ latvietis laukumā devās vien 11 DEL regulārā čempionāta spēlēs.

Pieredzējušais centra uzbrucējs februārī palīdzēja Latvijas valstsvienībai Soču olimpiskajā hokeja turnīrā. Trijās spēlēs viņš guva vienus vārtus un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Līgums Vasiļjevam ar «Pinguine» komandu ir spēkā arī uz nākamo sezonu.

Jāpiebilst, ka pasaules čempionātā Minskā Latvijas valstsvienībai nepalīdzēs aizsargi Arvīds Reķis, Oskars Bārtulis, Oskars Cibuļskis, Jānis Andersons, Krišjānis Rēdlihs, Georgijs Pujacs un uzbrucējs Jānis Sprukts.

Mūsu hokeja komanda Minskā spēlēs vienā apakšgrupā ar Krieviju, Šveici, Somiju, ASV, Vāciju, Baltkrieviju un Kazahstānu.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu