Daugaviņš drīzumā papildinās Latvijas izlases rindas (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Šveices augstākās hokeja līgas (NLA) kluba Ženēvas «Servette» uzbrucējs Kaspars Daugaviņš tuvākajā laikā pievienosies Latvijas izlasei, kas turpina gatavoties pasaules čempionātam Minskā, sarunā ar TVNET atklāja LHF preses sekretārs Māris Gorbunovs.

25 gadus vecais Daugaviņš otrdienas vakarā ieradās Latvijas galvaspilsētā.

Valstsvienības rindas 25 gadus vecais latvietis papildinās jau tuvākajā laikā. Daugaviņš laukumā, iespējams, varētu doties arī kādā no šīs nedēļas pārbaudes mačiem pret Oļega Znaroka vadīto Krievijas izlasi.

Daugaviņš, kurš tika atzīts par marta Eiropas labāko hokejistu, palīdzēja «Servette» vienībai aizkļūt līdz Šveices pusfinālam. Ženēvas klubs šajā kārtā ar 3-4 sērijā piekāpās Ronalda Ķēniņa pārstāvētajai «ZSC Lions» komandai.

Šīs sezonas 44 regulārā čempionāta cīņās Daugaviņš izcēlās ar 18 vārtu guvumiem, 26 rezultatīvām piespēlēm un pozitīvu lietderības koeficientu +22. Savukārt 12 izslēgšanas mačos latvieša kontā 13 (5+8) punkti.

Latvijas izlasi pašlaik vada Toms Kūlens, bet galvenais treneris Teds Nolans pievienosies 17.aprīlī.

Mūsu izlase pagājušajā nedēļā aizvadīja divas pārbaudes spēles ar Somijas izlasi, piekāpjoties ar identisku rezultātu - 1:5.

Šonedēļ Latvijai būs vēl divas nopietnas pārbaudes spēles ar Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto Krievijas komandu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu