Zināmi pirmie 15 ASV izlases hokejisti PČ

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Amerikas Hokeja federācija («USA hockey») nosaukusi pirmos 15 spēlētājus, kuri pārstāvēs valstsvienību šā gada pasaules čempionātā Minskā.

11 no 15 nosauktajiem hokejistiem pārstāv Nacionālo hokeja līgu (NHL), divi spēlē Nacionālās koledžu sporta asociācijas (NCAA) čempionātā, bet pa vienam spēlētājam ir no Šveices un KHL.

Kā pazīstamākos no šiem spēlētājiem varētu nosaukt aizsargu Džeiku Gārdineru no Toronto «Maple Leafs» un Nešvilas «Predators» uzbrucēju Kregu Smitu.

Salīdzinoši ar pagājušo pasaules čempionātu Helsinkos ASV izlasei šogad nav neviena NHL hokejista ar ļoti «skaļu uzvārdu».

Atgādināsim, ka ASV nacionālā valstsvienība pasaules čempionātā Minskā cīnīsies arī vienā apakšgrupā ar Latvijas izlasi.

ASV hokeja izlases pirmie 15 kandidāti

Vārtsargi: Konors Hellībaks (Masačūsetsas Universitāte, NCAA).

Aizsargi: Mets Donovans (Ņujorkas «Islanders»), Džeiks Gārdiners (Toronto «Maple Leafs»), Sets Džounss (Nešvilas «Predators»), Džeiks Makeibs (Bufalo «Sabres»), Džefs Petrijs (Edmontonas «Oilers»), Džeikobs Truba (Vinipegas «Jets»).

Uzbrucēji: Džimijs Heizs, Drū Šors, Vinss Tročeks (visi - Floridas «Panthers»), Kevins Heizs (Bostonas koledža, NCAA), Pīters Mjullers (Klotenes «Flyers», Šveice), Broks Nelsons («Islanders»), Kreigs Smits («Predators»), Tims Stepltons (Kazaņas «Ak Bars», KHL).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu