Gudļevskis paliek uz soliņa, «Lightning» Stenlija kausu sāk ar zaudējumu (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ar zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas Austrumu konferences 1/4 finālu trešdien sāka latviešu vārtsarga Kristera Gudļevska pārstāvētā Tampabejas «Lightning» komanda.

Aizvadītajā mačā «Ligtning» ar rezultātu 4:5 pagarinājumā piekāpās Monreālas «Canadiens» vienībai, sērijā līdz četrām uzvarām nonākot iedzinējos 0-1.

Kā jau prognozēts, Gudļevskis palika uz rezervistu soliņa, bet vārtos stājās augumā raženais Andēšs Lindbeks. Zviedrijas vārtsargs atvairīja 39 no 44 pretinieku metieniem.

Vārtus uzvarētājiem guva Tomašs Plekaņecs, Tomass Vaneks, Braiens Džionta, Lāšs Ellers un Deils Vīss, kurš precīzs bija pirmajā pagarinājumā.

Savukārt mājiniekiem ar diviem precīziem metieniem izcēlās Stīvens Stamkoss, bet pa reizei precīzi bija Ņikita Kučerovs un Alekss Kilarons.

Nākamo sērijas maču abas vienības aizvadīs naktī uz sestdienu Tampabejā.

Jāpiebilst, ka šobrīd vēl joprojām nav skaidrības par «Lightning» pirmā numura Bena Bišopa veselības stāvokli. Iespējams, ka amerikāņu vārtsargs ierindā varētu atgriezties jau tuvākajā laikā.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu