Gudļevskis un «Lightning» nonāk zaudējuma attālumā no sezonas beigām (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Trešo zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā pagājušajā naktī piedzīvoja Latvijas vārtsarga Kristera Gudļevska pārstāvētā Tampabejas «Lightning» komanda, nonākot vienas neveiksmes attālumā no sezonas beigām.

«Lightning» hokejisti izslēgšanas spēļu pirmās kārtas trešajā spēlē ar rezultātu 2:3 viesos (21 273 skatītāji klātienē) piekāpās Monreālas «Canadiens» vienībai, sērijā līdz četrām uzvarām nonākot iedzinēju lomā 0-3.

21 gadu vecais latvietis šo maču vēroja no rezervistu soliņa.

Tampabejas komandas vārtus sargāja zviedrs Andešs Linbēks, tiekot galā ar 28 pretinieku metieniem. Savukārt Korijs Praiss «Canadiens» vārtos atvairīja 27 ripas.

Uzvarētāju rindās ar precīziem metieniem izcēlās Renē Burks, Brendans Galahers un Tomāšs Plekaņecs, bet «Lightning» vienībā vārtus guva Ondrejs Palāts un Mets Karls.

Gudļevskis Stenlija kausa izcīņā debitēja iepriekšējā spēlē, laukumā dodoties 52. minūtē, kad rezultāts bija 0:3. Viņš atvairīja divus no trim metieniem, komandai piedzīvojot zaudējumu ar rezultātu 1:4.

Nākamo spēli, kas var būt arī pēdējā šajā sērijā, abas komandas aizvadīs 22. aprīlī Monreālā.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu