«Dinamo» paliks Reķis un Sedlāčeks, notiek pārrunas ar Masaļski (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs atklājis, ka vienošanās uz nākamo sezonu panākta ar aizsargu Arvīdu Reķi, bet ar vārtsargu Jakubu Sedlāčeku uz divām sezonām. Pārrunas notiek ar Latvijas nacionālās komandas vārtsargu Edgaru Masaļski.

«Ļoti saspringts darbs pie komandas sastāva komplektēšanas nākamajai sezonai sākās jau uzreiz pēc pēdējās «play-off» spēles Bratislavā. Tiem hokejistiem, kurus mēs vēlamies redzēt sastāvā arī nākamajā sezonā, atbilstoši mūsu iespējām, ir izteikti piedāvājumi,» Sējējs citēts kluba mājas lapā.

Līgumi ir piedāvāti vairākiem iepriekšējās sezonas Rīgas «Dinamo» spēlētājiem, taču vienošanās pagaidām vēl nav panākta.

Pieredzējušais Reķis noslēdzis vienošanos uz vienu sezonu, kamēr Sedlāčeks, kurš labi sevi parādīja Gagarina kausa izcīņā, izkonkurējot zviedru Mikaēlu Telkvistu, pagarinājis līgumu uz diviem gadiem.

«Ir apzināts arī to hokejistu loks, kuri starpsezonā varētu papildināt «Dinamo» sastāvu, taču šajā gadījumā konkrētus vārdus nosauksim tikai pēc tam, kad būs panākta vienošanās, par to, ka hokejists ir gatavs pievienoties mūsu komandai,» izteicās ģenerālmenedžeris.

Ar Telkvistu Rīgas «Dinamo» nespēja vienoties par sadarbības turpināšanu.

«Šobrīd notiek pārrunas ar pieredzējušo Latvijas izlases vārtsargu Edgaru Masaļski, un, spriežot pēc pārrunu gaitas, tās varētu noslēgties pozitīvi. Ja tā arī notiks, tad vārtsargu līnija būs nokomplektēta,» tā Sējējs.

Viņš neslēpj, ka klubam ir interese par vairākiem Latvijas izlases hokejistiem.

«Pret drafta izvēli aizmainījām uz Maskavas «Dinamo» tiesības uz uzbrucēju Kasparu Daugaviņu, kurš, iespējams, nākamo sezonu aizvadīs šajā KHL klubā. Savulaik «Dinamo» tiesības uz šo hokejistu arī ieguva apmaiņā pret drafta izvēli no Ņižņijnovgorodas «Torpedo»,» pastāstīja Sējējs.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu