«Blue Jackets» no 0:3 atspēlējas un sērijā panāk neizšķirtu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Dramatisku uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas Austrumu konferences ceturtdaļfināla ceturtajā mačā izcīnīja Kolumbusas «Blue Jackets» komanda.

Aizvadītajā mačā «Blue Jackets» ar rezultātu 4:3 pagarinājumā uzveica Pitsburgas «Penguins» hokejistus, sērijā līdz četrām uzvarām panākot neizšķirtu 2-2.

Pirmajā trešdaļā pēc Krisa Kunica, Džeimsa Nīla un Krega Edamsa vārtiem «Penguins» izvirzījās vadībā ar 3:0. Līdz cīņas pamatlaika beigām «Blue Jackets» izdevās izraut neizšķirtu un spēli ievirzīt pagarinājumā.

Par galveno mača varoni kļuva Kolumbusas uzbrucējs Niks Foliņjo, kurš ar samērā viegli uzmetienu uz vārtiem pārspēja Marku Andrē Flerī.

Par spēles pirmo zvaigzni tika atzīts Brendans Dubinskis no «Blue Jackets» vienības. Viņš 24.sekundes līdz trešās trešdaļas izskaņai panāca neizšķirtu - 3:3 un izdarīja rezultatīvu piespēli.

Nākamā šī pāra cīņa norisināsies sestdien «Penguins» hokejistu laukumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu