Maskavas «Dinamo» šefs atklāj, kādēļ parakstīja līgumu ar Daugaviņu (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas «Dinamo» ģenerālmenedžeris Andrejs Safronovs pastāstīja par līgumu noslēgšanu ar latviešu uzbrucēju Kasparu Daugaviņu, vēsta aģentūra ITAR-TASS.

«Marekam Kvapilam beidzās līgums, sadarbību neturpinās. Čehijas uzbrucēja vietā mēs izvēlējāmies Daugaviņu. Ar viņu mēs vienošanos parakstījām uz divām sezonām,» teica Safronovs.

Aizvadīto sezonu Daugaviņš pavadīja Šveices augstākās hokeja līgas (NLA) klubā Ženēvas «Servette». 44 NLA mačos latvietis guva 18 vārtus un izdarīja 26 rezultatīvas piespēles partneriem.

Savukārt 12 «play off» spēlēs Daugaviņa kontā 5 vārtu guvumi un 8 rezultatīvas piespēles. Pēc produktīvās sezonas izskaņas Daugaviņš tika atzīts par Eiropas marta labāko spēlētāju.

Līdz ar to Daugaviņš kļuva jau par otro Latvijas hokejistu, kurš nākamajā sezonā pārstāvēs divkārtējos Gagarina kausa ieguvējus.

Atgādināsim, ka Maskavas «Dinamo» vienību nākamajā sezonā vadīs latviešu speciālists Harijs Vītoliņš, bet Oļegs Znaroks būs Krievijas valstsvienības treneris.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu