Nauda ir atrasta! «Dinamo» spēlēs KHL (51)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» valdes priekšsēdētājs Juris Savickis sarunā ar kanālu «TV3» atklājis, ka esot atradis sponsorus uz nākamo KHL sezonu.

««Dinamo» noteikti būs,» sacīja Savickis. «Notiek neliela aizkavēšanās, jo nav tik viegli savākt vajadzīgos 12 miljonus eiro.»

Rīgas «Dinamo» padomes priekšsēdētājs atklājis, ka par jaunajiem klubu sponsoriem kļūs arī Austrijas un Šveices uzņēmumi. Tāpat vienību turpināšot finansiāli atbalstīt «ITERA».

Finansiālo problēmu dēļ šobrīd «Dinamo» komandai ir vienošanās ar 11 spēlētājiem. Kā atklāja «Dinamo» šefs, tuvākajā laikā tiks paziņots par jauniem līgumiem ar vairākiem leģionāriem un pašmāju spēlētājiem.

Atgādināsim, ka Rīgas «Dinamo» čempionātā iesaistīsies 6. septembrī, savā laukumā tiekoties ar Baltkrievijas vienību Minskas «Dinamo». KHL regulāro čempionātu Arta Ābola padotie noslēgs ar sešu spēļu izbraukuma tūri.

KHL Gagarina kausa izslēgšanas turnīrs sāksies 27. februārī.

Latvijas klubs spēlēs Bobrova divīzijā kopā ar Mitišču «Atlant», Minskas «Dinamo», Helsinku «Jokerit», Zagrebas «Medveščak», Sanktpēterburgas SKA un Bratislavas «Slovan».

Komentāri (51)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu