Vai Radulovs pametīs Maskavas CSKA? (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Viens no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas CSKA uzbrukuma līderiem Aleksandrs Radulovs komentējis baumas par savu turpmāko karjeru.

Pagājušās sezonas izskaņā medijos parādījās informācija, ka nākamajā sezonā 28 gadus vecais uzbrucējs varētu pamest CSKA un pievienoties ambiciozajam Sanktpēterburgas klubam SKA.

«Kaut kādas baumas šajā sakarā es dzirdēju jau pagājušās sezonas beigās. Priekšlaicīgi. Īpašu uzmanību tam gan es nepievērsu,» viņš citēts KHL mājas lapā. «Situācija ir tāda, ka no manis nekas nav atkarīgs. Man ir divu gadu līgums ar CSKA, un esmu to gatavs atstrādāt.»

2013./2014. gada sezonā Radulovs piedalījās 34 KHL čempionāta spēlēs, kurās izcēlās ar 9 vārtu guvumiem un 25 rezultatīvām piespēlēm partneriem.

«Ja kluba vadība pieņems kaut kādu lēmumu, man nekas cits neatliks, kā pāriet uz citu klubu. Mans darbs ir trenēties, spēlēt, nevis nodarboties ar CSKA sastāva selekcijas politiku. Tajā es neiejaucos,» teica Radulovs.

KHL Radulovs līdz šim pārstāvējis Ufas «Salavat Julajev» un CSKA komandu.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu