Sprukta un Rēdliha «Lokomotiv» uzteiks darbu vienam leģionāram (7)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Latvijas uzbrucēju Jāņa Sprukta un Miķeļa Rēdliha pārstāvētā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Jaroslavļas «Lokomotiv» grasās uzteikt darbu vienam no leģionāriem, aģentūrai «R-Sport» pavēstījis vienības galvenais treneris Šonsa Simpsons.

Šobrīd «Lokomotiv» rīcībā ir septiņi leģionāri - bez Sprukta un Rēdliha tie ir arī kanādiešu vārtsargs Kērtiss Senfords, norvēģu aizsargs Jūnass Holess un Zviedrijas aizsargs Stefans Kronvals, kā arī viņa tautietis uzbrucējs Martins Tērnbergs un čehu priekšējās līnijas spēlētājs Jirži Novotnijs.

KHL noteikumi paredz, ka Krievijas komandas savā sastāvā var vienkopus pulcēt sešus leģionārus, kas nozīmē, ka «Lokomotiv» vienu spēlētāju nāksies atskaitīt.

Simpsons pavēstīja, ka lēmums par lieko tiks pieņemts vēlāk, jo komanda tikai nupat sākusi gatavoties jaunajai sezonai.

Zīmīgi, ka Sprukts jūnija sākumā pagarināja līgumu ar «Lokomotiv» uz vienu sezonu, lai gan komandai pievienojās mēnesi pēc pagājušās sezonas sākuma, tomēr jau pāris nedēļas vēlāk guva nopietnu traumu un laukumā atgriezās vien uz sezonas beigām.

Tikmēr Rēdlihs Jaroslavļas vienībā spēlē kopš 2012.gada, un viņu vēl saista līgums uz vienu sezonu.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu