Vaneks sniedzis liecības FBI aģentiem (1)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) austriešu hokejists Tomass Vaneks pirmdien tika izsaukts uz Federālās izmeklēšanas biroju (FBI) Ročesterā, lai sniegtu liecības kādā ar azartspēlēm veiktā noziegumā, vēsta Ziemeļamerikas mediji.

Vaneks lietā figurē kā liecinieks, un pret viņu nekādas apsūdzības nav celtas, paziņoja hokejista aģents Stīvs Bartlets.

No sīkākiem komentāriem Vaneks un viņa aģents atturējās, jo lietā notiek izmeklēšana, līdz ar to notikušā apstākļi ir konfidenciāli. Zināms vien tas, ka izmeklēšana ir saistīta ar azartspēļu rīkošanu kādā restorānā, bet pagaidām nav skaidra arī Vaneka saistība ar šo lietu.

Vaneks jūlija sākumā noslēdza trīs gadu līgumu ar NHL klubu Minesotas «Wild» par 19,5 miljoniem dolāru. Pirms tam viņš ilgus gadus spēlēja Bufalo «Sabres», bet aizvadītajā sezonā tika aizmainīts vispirms uz Ņujorkas «Islanders», bet pēc tam uz Monreālas «Canadiens». 2004./2005. gada sezonā Vaneks pārstāvēja Amerikas hokeja līgas (AHL) klubu Ročesteras «Americans», kas ir Bufalo «Sabres» fārmklubs.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu