Masaļskis: Grūti pierast, ka Ankipāns ir treneris (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Agris Krusts/www.agriskrusts.com

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas «Dinamo» šobrīd gatavojas sezonai, trenējoties Vidzemes olimpiskajā centrā Valmierā. Komandas vārtsargs Edgars Masaļskis ir priecīgs atgriezties «Dinamo» sastāvā. Viņš pastāstīja, ka neesot viegli pierast, ka viens no treneriem ir Ģirts Ankipāns, ar kuru vēl salīdzinoši nesan kopā spēlēja.

«Sezona sākusies - ir foršas sajūtas. Jūtos labi, īpaši tādēļ, ka pirms gada izlaidu sezonas sākumu, esmu priecīgs, ka man ir komanda un ir, kur spēlēt jau no sākuma. Protams, it sevišķi, ja tas ir Rīgas «Dinamo», tomēr mājas komanda,» vienības mājas lapā citēts pieredzējušais vārtsargs.

No jauna iejusties Rīgas komandā Masaļskim problēmu nav. «Komandā vairāki spēlētāji ir no Latvijas izlases, kā arī no tā laika, kad spēlēju iepriekš. Sejas ir zināmas, un ir tāda patīkama sajūta – it kā nekur nebūtu bijis prom.»

Masaļskis pagaidām nevar pierast, ka Aleksandrs Ņiživijs un Ģirts Ankipāns ir treneru statusā.

«Man ir grūti pie tā pierast, arī grūti pierast pie tā, ka Ankipāns ir treneris, jo tad, kad es vēl šeit spēlēju, mēs spēlējām kopā. Tagad viņi ir kā treneri un liekas, ka ir tādas brīvākas attiecības, tomēr viņi jau ir treneri un tas ir savādāk.»

Valmierā «Dinamo» komanda 35 spēlētāju sastāvā trenēsies līdz 31. jūlijam gan uz ledus, gan zālē, gan stadionā.

Pirmo pārbaudes spēli Latvijas klubs aizvadīs 1. augustā Liepājā, tiekoties ar Krievijas augstākās līgas (VHL) klubu Ņeftekamskas «Toros».

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu