«Dinamo» atbalstīs vairāki Krievijas enerģētikas uzņēmumi (37)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Rīgas «Dinamo» turpmāk atbalstīs vairākas Krievijas enerģētikas kompānijas, LTV raidījumam «Rīta Panorāma» pastāstīja kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis.

Ilgu laiku nebija skaidrības, vai Rīgas «Dinamo» gaidāmajā sezonā piedalīsies KHL čempionātā, jo to nomāca problēmas ar finansēm. Savickis iepriekš izteicās, ka sezonai nepieciešamos 12 miljonus eiro nav viegli savākt, bet solīja, ka komanda turpinās spēlēt KHL.

TVNET rīcībā esošā informācija liecina, ka vairāki hokejisti nav saņēmuši pilnu algu vēl par pagājušo sezonu.

Savickis starpsezonā jau divreiz devies uz Krieviju finanšu meklējumos. Sarunā ar «Rīta Panorāmu» viņš jaunos sponsoru vārdus neatklāja, piebilstot, ka tās būs vairākas Krievijas gāzes kompānijas, ar kurām vienošanos cer panākt uz trim līdz pieciem gadiem.

«Faktiski esam vienojušies. Viss ir kārtībā, bet attiecīgie papīri vēl nav parakstīti. Domāju, ka tuvāko pāris nedēļu laikā man izdosies to visu formalizēt. Mēs pie tā strādājam,» sacīja Savickis. «Mutiski nauda ir sarunāta.»

Savickis izteicās, ka budžets sezonai būs aptuveni 12 miljoni eiro.

Pirmo pārbaudes spēli Latvijas klubs, gatavojoties sezonai, aizvadīs 1. augustā Liepājā, tiekoties ar Krievijas augstākās līgas (VHL) klubu Ņeftekamskas «Toros».

Komentāri (37)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu