Vehanens vairs nedod priekšroku KHL naudai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Pieredzējušais Somijas vārtsargs Petri Vehanens dod priekšroku spēlēšanai Vācijā, Šveicē, Zviedrijā, Čehijā un tikai tad izskatītu variantu par atgriešanos Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā.

36 gadus vecais vārtsargs atklāja, ka neviena cita līga Eiropā atalgojuma ziņā nespēj sacensties ar Kontinentālo hokeja līgu, bet viņam finansiālie ieguvumi vairs nav prioritāte.

«Man jādomā par to, lai bērni ietu skolā un lai viņiem būtu labi apstākļi,» «Business Online» izteicies Somijas vārtsargs. «Starpība algas ziņā ir liela, bet man aug bērni un es pavadu daudz laika bez viņiem. Vairāk laika gribu veltīt ģimenei. Katru gadu paliek arvien grūtāk un grūtāk, esot prom no ģimenes.»

Ja viņš atgrieztos Somijā, pārstāvētu tikai Raumas «Lukko» komandu, kurā sāka savas gaitas hokejā. Citā dzimtenes klubā Vehanens nespēlētu.

Pagājušo sezonu Vehanens pavadīja KHL komandā Prāgas «Lev», spēlējot Gagarina kausa izcīņas finālā. Gaidāmajā sezonā «Lev» KHL čempionātā nepiedalīsies.

Šobrīd Vehanenam ir līgums ar Vācijas augstākās līgas (DEL) klubu Berlīnes «Eisbaren».

Viņš neslēpj, ka izteikti vairāki piedāvājumi karjeru turpināt KHL. «Business Online» rīcībā ir informācija, ka par soma pakalpojumiem interesējusies arī Rīgas «Dinamo».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu