Laviņš pievienojies HK «Kurbads» komandai (31)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ilggadējais Latvijas hokeja izlases aizsargs Rodrigo Laviņš nākamajā sezonā piekritis pārstāvēt HK «Kurbads» komandu Latvijas virslīgas čempionātā, informē vienība.

Ilgajā hokejista karjerā Laviņš ir spēlējis Zviedrijas, Somijas, Krievijas un Vācijas augstākajās līgās, karjeras sākumposmā vairākus gadus cīnījies Austrumkrasta Hokeja līgā ASV, bet sešas iepriekšējās sezonas aizvadījis Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandā Rīgas «Dinamo».

Latvijas izlasi viņš pārstāvējis 14 pasaules čempionātos un trijās olimpiskajās spēlēs.

«Kurbadu izvēlējos divu iemeslu dēļ. Pirmais – hokejs man joprojām nav apnicis un ir liela vēlme spēlēt. Hokejs joprojām ir sirdslieta. Otrs iemesls ir tas, ka jau desmit gadus tā ir man pazīstama organizācija, kurā vienmēr ir bijusi patīkama atmosfēra. Zinu arī lielāko daļu «Kurbada» spēlētāju. Domāju, ka būs labs kolektīvs,» pievienošanos klubam pamato Laviņš. «Vēl viens būtisks aspekts ir tas, ka pēc 37 gadu pārtraukuma atgriežos pie sava pirmā trenera Ginta Bisenieka.»

Tāpat «Kurbadam» pievienojies arī aizsargs Edmunds Kniksts, kurš lielāko karjeras daļu ir aizvadījis «Liepājas Metalurgs» komandā, bet pēdējās divas sezonas pārstāvēja Francijas klubu «Reims».

Līdz ar šo divu aizsargu pievienošanos «Kurbadam» klubs ir noslēdzis sastāva komplektāciju gaidāmajai sezonai.

HK «Kurbads» 2014./2015. gada sezonas sastāvs

Vārtsargi: Dmitrijs Žabotinskis, Uldis Čalpa.

Aizsargi: Rodrigo Laviņš, Edmunds Kniksts, Toms Bluks, Edgars Adamovičs, Renārs Valters, Hārdijs Parādnieks, Pauls Zvirbulis, Andris Vegners.

Uzbrucēji: Pēteris Ostošovs, Aleksandrs Macijevskis, Renārs Undelis, Toms Hartmanis, Jurijs Kļujevskis, Mārcis Zembergs, Ēriks Bisenieks, Jānis Straupe, Dāvis Straupe, Toms Zeltiņš, Jānis Bērziņš, Henrijs Uzraugs, Kristaps Legzdiņš, Ralfs Melders, Artjoms Ogorodņikovs.

Komentāri (31)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu