Savickis: Bez Krievijas naudas mēs KHL nevarētu spēlēt (83)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» padomes priekšsēdētājs Juris Savickis aģentūrai «Itar-Tass» atklājis, ka bez Krievijas enerģētikas kompāniju finansiālā atbalsta komanda līgā nevarētu spēlēt.

«Vienai pašai «Iterai», nepiedaloties Krievijas partneriem, saglabāt komandu KHL būtu ļoti grūti, jo tas prasa daudz naudas,» sacīja Savickis. «Minimālais budžets, kas ļauj pienācīgi piedalīties čempionātā, ir aptuveni 12 miljoni eiro.»

Viņš pastāstīja, ka sarunas ar potenciālajiem sponsoriem rit veiksmīgi. Ir panāktas mutiskas vienošanās. «Pagaidām viss notiek tā, kā tam jānotiek. Gatavojamies sezonai.»

Iepriekš Savickis izteicās, ka par Rīgas «Dinamo» sponsoriem kļūs vairākas gāzes kompānijas, konkrētus vārdus nenosaucot, kamēr nav panākta oficiāla vienošanās.

«Komanda ir sākusi darbu,» sacīja kluba ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs. Komentārus par finansiālajām grūtībām viņš nesniedza.

Šobrīd «Dinamo» komanda 35 spēlētāju sastāvā jaunajai sezonai gatavojas treniņnometnē Valmierā. Pirmo pārbaudes spēli Latvijas klubs, gatavojoties sezonai, aizvadīs 1. augustā Liepājā, tiekoties ar Krievijas augstākās līgas (VHL) klubu Ņeftekamskas «Toros».

Komentāri (83)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu