Oficiāli: Rēdlihs pamet «Lokomotiv» (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Latvijas valstsvienības uzbrucējs Miķelis Rēdlihs pametis Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Jaroslavļas «Lokomotiv», par to vēsta līgas mājas lapa.

Ceturtdien Krievijas mediji ziņoja, ka vienošanās pārtraukta pēc kluba vadības iniciatīvas. Līdz šim abām pusēm līgumsaistības bija spēkā līdz 2014./2015. gada sezonas beigām.

Līguma laušana paredz Rēdliham naudas kompensāciju, kas esot 25% no aptuveni 1,3 miljoniem eiro.

30 gadus vecais Rēdlihs «Lokomotiv» vienību pārstāvēja pēdējās divas sezonas. Iepriekšējā viņam nebija veiksmīga. Aizvadītā 61 mačā viņš guva 6 vārtus un veica 8 rezultatīvas piespēles partneriem.

Kopumā KHL uzbrucējs piedalījies 297 regulārā čempionāta mačos, kuros izcēlies ar 62 vārtu guvumiem un 87 rezultatīvām piespēlēm. Savukārt Gagarina kausa izcīņā viņš 53 spēlēs guvis 9 vārtus un izpildījis 20 rezultatīvas piespēles.

Jaunajā KHL sezonā «Lokomotiv» pārstāvēs cilts Latvijas uzbrucējs Jānis Sprukts, kurš pagājušajā sezonā nereti spēlēja vienā maiņā ar jaunāko no brāļiem Rēdlihiem.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu