Miķelis Rēdlihs atgriežas Rīgas «Dinamo» (19)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas «Dinamo» panākusi vienošanos par līguma slēgšanu ar Latvijas izlases uzbrucēju Miķeli Rēdlihu, kurš iepriekšējās divas sezonas aizvadīja Jaroslavļas «Lokomotiv» sastāvā, vēsta Latvijas kluba mājas lapa.

Pārrunas ar hokejistu notika jau ilgāku laiku, taču Rēdliham bija spēkā esošs līgums ar «Lokomotiv» uz vēl vienu sezonu, kurš tagad, pēc abpusējas vienošanās, ir pārtraukts.

Jau pirmdien hokejists pievienosies Rīgas «Dinamo» komandai treniņnometnē Valmierā.

30 gadus vecais Rēdlihs Rīgas komandas sastāvā aizvadīja pirmās četras sezonas KHL (2008-2012), kuru laikā 249 spēlēs guva 61 vārtus un atdeva 95 rezultatīvas piespēles, trešajā un ceturtajā sezonā kļūstot par vienu no komandas uzbrukuma līderiem.

Pēc veiksmīgās 2011./2012. gada KHL sezonas «Dinamo» rindās viņš noslēdza līgumu ar «Lokomotiv», kuras sastāvā divu sezonu laikā piedalījās 101 KHL čempionāta spēlē, gūstot 10 vārtus un atdodot 12 rezultatīvas piespēles.

Pirms spēlēšanas KHL jaunākais no brāļiem Rēdlihiem ir spēlējis pa vienai sezonai Baltkrievijas čempionāta komandās Žlobinas «Metallurg» un Minskas «Junost», vienu sezonu Zviedrijas Allsvenskan līgas klubā «Bjorkloven», kā arī divas sezonas HK «Rīga 2000» sastāvā Baltkrievijas un Latvijas čempionātos.

Latvijas izlases sastāvā Rēdlihs ir piedalījies trijās olimpiskajās spēlēs, 9 pasaules čempionātos, 3 olimpiskajos kvalifikācijas turnīros, kopumā aizvadot 160 spēles.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu