Elvis Merzļikins: Pēc pieciem gadiem spēlēšu NHL (14)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Talantīgais Latvijas jaunais hokeja vārtsargs Elvis Merzļikins tika atzīts par iepriekšējās sezonas Šveices spēcīgākās līgas (NLA) labāko jauno spēlētāju. Viņš nopietni gatavojas jaunajai sezonai «Lugano» komandas vārtos un ir pārliecināts, ka pēc pieciem gadiem spēlēs Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā.

20 gadus vecais vārtsargs šovasar piedalījās NHL vienības Kolumbusas «Blue Jackets» jauno spēlētāju attīstības nometnē. «Kad iegāju ģērbtuvē, es neticēju, ka esmu te,» viņš sacīja LTV7 raidījumam «Sporta studija». «Tur es staigāju kā tūrists. Viss, ko ieraudzīju, man patika.»

«Esmu ļoti smagi strādājis un sasniegt tādu rezultātu jūtos tiešam nopelnījis,» sacīja Merzļikins. «Šobrīd esmu vēl par jaunu. Manuprāt, esmu kā puķe, kas tikai tagad sāk augt. Visu laiku uzņemu jaunu informāciju, mācos jaunas lietas.»

Merzļikins uzskata, ka pēc pieciem gadiem viņš būs NHL vārtsargs.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu