Selanē: Iespēja man spēlēt «Jokerit» patiešām pastāv (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Viens no visu laiku labākajiem somu hokejistiem Tēmu Selanē tuvāko trīs nedēļu laikā izlems par savu turpmāko karjeru, vēsta «Sport deņ za dņom»

44 gadus vecais Somijas uzbrucējs iepriekšējās sezonas izskaņā atvadījās no Nacionālās hokeja līgas (NHL), pieliekot punktu spožajai karjerai Ziemeļamerikā.

Tagad viņš izvērtēs iespēju spēlēt Helsinku «Jokerit» sastāvā, kas nākamajā sezonā piedalīsies Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā. «Protams, mēs apspriedām «Jokerit» piedāvājumu. Vairākas reizes esmu runājis ar Romānu Rotenbergu. Šāda iespēja patiešām pastāv, lai gan pēc pagājušās sezonas nolēmu beigt karjeru.»

Pēdējā laikā Selanē apsver iespēju atgriezties uz ledus. «Esmu aizdomājies. Protams, būtu jauki atgriezties laukumā, bet viss nav tik vienkārši. Tuvākajās trijās nedēļās es pieņemšu lēmumu,» skaidro Selanē.

Viņš uzskata, ka «Jokerit» pievienošanās KHL bija pareizs lēmums. «Piedalīšanās tik spēcīgā līgā viennozīmīgi «Jokerit» ir liels solis uz priekšu. Pareizs lēmums. Domāju, būs interesanti un aizraujoši. Cerēsim uz to labāko,» pauda Somijas hokeja leģenda.

Selanē NHL aizvadījis 19 sezonas, pārstāvot Anaheimas «Ducks», Vinipegas «Jets», Sanhosē «Sharks» un Kolorādo «Avalanche».

NHL viņš piedalījies 1451 regulārā čempionāta mačā, kurā izcēlies ar 684 vārtu guvumiem un 773 rezultatīvām piespēlēm, bet Stenlija kausa izcīņā viņa kontā 130 spēlēs gūti 44 vārti un 44 rezultatīvas piespēles.

Selanē piedalījies sešās Olimpiskajās spēlēs, tostarp šogad Sočos.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu