Rīgas «Dinamo» šodien pirmā pārbaudes spēle (18)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Pirmo pārbaudes spēli gatavošanās ciklā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātam šodien aizvadīs Rīgas «Dinamo» komanda, kas Liepājā tiksies ar Krievijas Augstākās līgas (VHL) klubu Ņeftekamskas «Toros». Mačs sāksies pl. 18.

«Toros» komandu, kas ir KHL kluba Ufas «Salavat Julajev» vienības fārmklubs, pārstāv Latvijas uzbrucējs Artūrs Mickēvičs. Ņeftekamskas vienība ir viena no spēcīgākajām VHL komandām, kas divas reizes ir kļuvusi par VHL čempioniem (2012. un 2013. gadā), bet iepriekšējā sezonā nepārvarēja pusfinālu.

Arta Ābola vadītajai «Dinamo» komandai šī būs pirmā no vienpadsmit pārbaudes spēlēm, un ar «Toros» vienību Rīgas hokejisti pirmo pārbaudi aizvadīja arī pirms iepriekšējās sezonas, toreiz izcīnot pārliecinošu uzvaru ar 8:1.

Rīgas «Dinamo» ir aizvadījis divas treniņnometnes, pēdējo no tām Vidzemes olimpiskajā centrā Valmierā.

«Dinamo» treneru korpusa rīcībā ir šādi hokejisti:

vārtsargi - Jakubs Sedlāčeks, Edgars Masaļskis, Nils Grīnfogels;

aizsargi - Arvīds Reķis, Kristaps Sotnieks, Oskars Cibuļskis, Krišjānis Rēdlihs, Georgijs Pujacs, Mārtiņš Porejs, Ēriks Ševčenko, Edgars Dīķis, Edmunds Augstkalns, Haralds Neimanis, Ralfs Grīnbergs;

uzbrucēji - Marsels Hosa, Lauris Dārziņš, Miķelis Rēdlihs, Gints Meija, Gunārs Skvorcovs, Māris Bičevskis, Roberts Bukarts, Vitālijs Pavlovs, Andris Džeriņš, Miks Indrašis, Juris Upītis, Kaspars Saulietis, Artūrs Ozoliņš, Jānis Ozoliņš, Nikolajs Jeļisejevs, Rodrigo Ābols, Linards Mazurs-Mago, Pjotrs Ščastļivijs, Mārtiņš Cipulis, Vladimirs Ružička, Edgars Kulda.

Nākamo pārbaudes spēli «Dinamo» aizvadīs 8. augustā, kad Tukumā spēkosies ar KHL komandu Novosibirskas «Sibirj».

«Dinamo» KHL čempionātā iesaistīsies 6. septembrī, savā laukumā tiekoties ar Baltkrievijas vienību Minskas «Dinamo».

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu