«Dinamo» pārbaudes spēļu ciklu sāk ar «sauso» zaudējumu (13)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas «Dinamo» savā pirmajā pārbaudes spēlē pirms jaunās sezonas piektdien Liepājā ar rezultātu 0:3 (0:1, 0:1, 0:1) zaudēja Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) komandai Ņeftekamskas «Toros».

Rezultātu viesi atklāja 20 sekundes pirms pirmās trešdaļas beigām, bet pārsvaru dubultoja pašā spēles vidū. Savukārt trešie vārti tika gūti cīņas pēdējās sekundēs, kad «Dinamo» centās atspēlēties ar sešiem laukuma spēlētājiem.

Noslēdzoties mačam, sekoja pēcspēles metienu sērija, kurā viesi bija pārāki ar 3:2. «Dinamo» rindās precīzi meta Māris Bičevskis un Kaspars Saulietis, bet kļūdījās čehs Vladimirs Ružička, Miķelis Rēdlihs, Miks Indrašis un Nikolajs Jeļisejevs.

Visas cīņas garumā rīdzinieku vārtus sargāja čehs Jakubs Sedlāčeks.

Pirms spēles Liepājas ledus hallē notika abu komandu vadošo spēlētāju meistarklases Liepājas Sporta spēļu skolas jaunajiem hokejistiem.

Pašlaik Rīgas «Dinamo» ir spēkā esoši līgumi ar 14 spēlētājiem - čehu vārtsargu Jakubu Sedlāčeku, aizsargiem Kristapu Sotnieku, Arvīdu Reķi, Oskaru Cibuļski un kanādieti Čārlzu Genoveju, kā arī uzbrucējiem Robertu Bukartu, Lauri Dārziņu, Andri Džeriņu, Miku Indraši, Gintu Meiju, Gunāru Skvorcovu, Miķeli Rēdlihu, slovāku Marcelu Hosu un Vitāliju Pavlovu, kuram gan maijā par aizliegto vielu lietošanu tika piemērota pusotra gada diskvalifikācija, kas viņam liks izlaist visu nākamo sezonu un vēl arī aiznākamās sezonas ievadu.

Pārējie līgumi ar spēlētājiem oficiāli tiks noslēgti pēc tam, kad «Dinamo» atrisinās problēmas ar jaunu sponsorēšanas līgumu nodrošināšanu.

Rīgas «Dinamo» komandas sastāvs spēlei pret «Toros»

Vārtsargi: Jakubs Sedlāčeks, (Nils Grīnfogels);

Aizsargi: Krišjānis Rēdlihs – Kristaps Sotnieks, Oskars Cibuļskis – Ēriks Ševčenko, Mārtiņš Porejs – Edmunds Augstkalns, Haralds Neimanis – Ralfs Grīnbergs;

Uzbrucēji: Kaspars Saulietis – Māris Bičevskis – Miķelis Rēdlihs, Nikolajs Jeļisējevs – Vladimir Ružička – Miks Indrašis, Juris Upītis – Artūrs Ozoliņš – Jānis Ozoliņš, Gunārs Skvorcovs – Rodrigo Ābols – Linards Mazurs-Mago.

Pārējie hokejisti uz Liepāju nedevās, un aizvada ledus treniņu «Inbox.lv» ledus hallē Piņķos, tajā skaitā arī kanādiešu aizsargs Čejs Dženovejs.

Nākamo pārbaudes spēli «Dinamo» aizvadīs 8. augustā, kad Tukumā spēkosies ar KHL komandu Novosibirskas «Sibirj».

«Dinamo» KHL čempionātā iesaistīsies 6. septembrī, savā laukumā tiekoties ar Baltkrievijas vienību Minskas «Dinamo».

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu