Nazarovs kļūs par Kazahstānas hokeja izlases galveno treneri (1)

LETA/AP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Kazahstānas komandas Astanas «Baris» galvenais treneris Andrejs Nazarovs augusta beigās oficiāli kļūs arī par Kazahstānas izlases vadītāju, atklājis vietējās hokeja federācijas atbildīgais sekretārs Gļebs Karatajevs.

Pirms tam jūlija pašās beigās Nazarovs paziņoja par aiziešanu no Ukrainas izlases galvenā trenera amata, lai arī līgums viņam bija spēkā līdz 2015.gada vasarai.

«Šis jautājums jau ir izlemts. Darbu apvienošana izlasē un tās bāzes komandā «Baris» ir ierasta prakse,» paudis Karatajevs, atklājot, ka Nazarova kandidatūra tiks apstiprināta tuvākajā federācijas vadības tikšanās reizē.

Aizvadītajā sezonā 40 gadus vecais Nazarovs vadīja citu KHL vienību Doņeckas «Donbass», kuras sastāvā darbojās latviešu aizsargs Oskars Bārtulis. Valstī valdošās situācijas dēļ šī komanda nākamās sezonas čempionātā nepiedalīsies.

Kazahstānas izlase kopš 2007.gada pasaules čempionāta spēcīgākajā divīzijā spēlējusi trīs reizes, allaž savu vietu tajā zaudējot. Šogad Minskā notikušajā čempionātā komanda palika pēdējā vietā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu