Znaroks: Krievijai jāuzvar 2018.gada Olimpiādē, citu variantu nav (16)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Krievijas izlasei jātriumfē 2018.gada ziemas olimpisko spēļu vīriešu hokeja turnīrā, citu variantu nav, atzinis valstsvienības galvenais treneris Oļegs Znaroks.

Pavasarī Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā notikušajā pasaules čempionātā uzvaru svinēja tieši Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā Krievijas izlase. Tagad Znaroks atzinis, ka labprāt redzētu krievus uzvaram arī nākamajā ziemas Olimpiādē.

«Bija man mērķis uzvarēt pasaules čempionātā. Kā spēlētājam tas man neizdevās, taču viss veiksmīgi izvērtās trenera postenī,» Krievijas medijos skaidrojis Znaroks.

Znaroks pie Krievijas izlases stūres stājās marta izskaņā, noslēdzot četru gadu līgumu.

«Pagaidām grūti teikt, kur es sevi redzu 2018.gadā. Tomēr varu teikt ko citu - Krievijas izlasei jāuzvar nākamajās olimpiskajās spēlēs. Citus variantus neredzu. Ļoti vēlētos, lai tā notiek,» piebilda Znaroks.

Februārī Soču olimpisko spēļu ceturtdaļfinālā Krievijas valstsvienība ar 1:3 piekāpās somiem, liekot vilties ne tikai līdzjutējiem, bet arī valsts amatpersonām.

2018.gada ziemas olimpisko spēles norisināsies Phjončhanas pilsētā Dienvidkorejā.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu