Jansons dosies uz Kanādu, lai cīnītos par savu sapni - NHL (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Patrick Giaume, IIHF

Jaunais latviešu hokejists, aizsargs Eduards Hugo Jansons nākamajā sezonā dosies uz Rietumu junioru hokeja līgas (WHL) komandu «Red Deer Rebels», sarunā ar TVNET atklāja pats sportists.

Šā gada Kanādas junioru līgas (CHL) draftā 16 gadus veco Jansonu pirmajā kārtā ar 27.numuru izvēlējās «Red Deer Rebels» komanda.

«Jā, karjeru turpināšu Kanādā. Augusta beigās došos uz vienības treniņnometni,» TVNET atklāja latviešu hokejists.

«Mans lielais mērķis ir ne tikai spēlēt Nacionālajā hokeja līgā (NHL), bet būt vienam no labākajiem aizsargiem,» ambiciozi sacīja Jansons. «Manuprāt, lai sasniegtu šo virsotni, ir jābūt mazākiem mērķiem. Proti, tagad centīšos aizvadīt labu sezonu WHL

«Radās lieliska iespēja, un tā ir jāizmanto,» piebilda Jansons.

Iepriekšējo sezonu Jansons pavadīja Latvijas jauniešu līgas klubā SK «Sāga», kur 23 mačos izcēlās ar astoņiem vārtu guvumiem un 17 rezultatīvām piespēlēm.

Jansons šogad arī pārstāvēja Latvijas U-18 valstsvienību pasaules čempionātā pirmajā divīzijā. Piecās cīņās viņa kontā 2 vārti un 2 rezultatīvas piespēles partneriem.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu