Masaļskis: Man bija vienalga, kurā KHL klubā spēlēt (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Pieredzējušais Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» vārtsargs Edgars Masaļskis darīs visu, lai Latvijas komanda iekļūtu Gagarina kausa izcīņā. Viņš uzskata, ka pēc gandrīz gada pārtraukuma savā sniegumā ir progresējis.

«Esmu ļoti apmierināts, ka atgriezos KHL un spēlēšu savās mājās. Man bija vienalga, kādā klubā spēlēšu - Rīgā vai kādā citā, vienkārši ļoti vēlējos atgriezties KHL čempionātā,» aģentūrā «R-Sport» citēts Masaļskis.

Iepriekšējo sezonu klubu turnīros viņš izlaida gandrīz pilnībā, aizvadot vien 14 mačus Slovākijas augstākās hokeja līgas komandā «Poprad».

«Man bija ļoti svarīgi atgriezties šajā līmenī. Sanāca tā, ka spēlēju Rīgā. Esmu ļoti apmierināts. Domāju, ka uzdevums būs iekļūt Gagarina kausa izcīņā, un esmu gatavs palīdzēt komandai to izdarīt,» sacīja pieredzējušais vārtsargs.

«Gadu nebiju spēlējis, taču uzskatu, ka sliktāks neesmu kļuvis. Gluži pretēji, esmu kļuvis labāks, jo ļoti daudz esmu trenējies un nopietni gatavojos olimpiskajām spēlēm,» izteicās Latvijas valstsvienības vārtsargs.

Olimpiskajās spēlēs Sočos un pasaules čempionātā Minskā 34 gadus vecais vārtsargs aizvadīja pa trim spēlēm.

«Protams, centīšos demonstrēt savu labāko sniegumu un pierādīt treneriem, ka vēlos spēlēt vairāk,» tā Masaļskis, kuram cīņā par pirmā vārtsarga vietu Rīgas «Dinamo» vārtos jākonkurē ar Jakubu Sedlāčeku.

Jaunā KHL regulārā sezona «Dinamo» vienībai sāksies 6. septembrī ar maču pret Baltkrievijas komandu Minskas «Dinamo».

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu