Savickis: Par 5 miljoniem € dzirdu pirmo reizi (29)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Septītā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezona tūdaļ sāksies, bet Rīgas «Dinamo» kluba vadība vēl aktīvi turpina vākt budžetu, lai pilnvērtīgi varētu aizvadīt čempionātu. Iepriekš publiskajā telpā izskanējušās ziņas, ka klubs no Maskavas saņēmis piecus miljonus eiro, ir nepatiesas, portālam TVNET atklāja kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis.

«Pagaidām neko jaunu jums nevaru pateikt,» lūgts komentēt situāciju par kluba finansēm gaidāmajai sezonai, sacīja Savickis. «Par saņemtajiem pieciem miljoniem eiro man ir pirmā dzirdēšana.»

Iepriekš Savickis norādīja, ka sezonā klubam nepieciešami aptuveni 12 miljoni eiro. «Patlaban ir atvaļinājumu laiks, un lielāka skaidrība būs septembra sākumā,» teica Rīgas «Dinamo» padomes priekšsēdētājs. Sīkāk viņš jautājumu par finansēm nevēlējās izvērst.

Problēmas ar finanšu piesaisti rada Ukrainas un Krievijas konflikts, kā rezultātā Eiropas Savienība (ES) vērsusi sankcijas pret vairākiem lieliem Krievijas uzņēmumiem. Tieši no Krievijas «Dinamo» iepriekš saņēmis lielāko daļu no nepieciešamās naudas.

Pagājušajā nedēļā intervijā KHL mājaslapā Rīgas «Dinamo» ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs norādīja, ka problēmas ar budžetu patiešām ir, bet komandas gatavošanos tas līdz šim neesot ietekmējis. Ja nu vienīgi sastāva selekciju.

Līdz šim Rīgas komandas hokejisti, gatavojoties jaunajai sezonai, aizvadījuši septiņas pārbaudes spēlēs, kurās izcīnītas trīs uzvaras.

No 26. līdz 30. augustam «Arēnā Rīga» risināsies tradicionālais «Latvijas Dzelzceļa Kauss», kur bez mājiniekiem piedalīsies Kazaņas «Ak Bars», Jāņa Sprukta pārstāvētā Jaroslavļas «Lokomotiv», Minskas «Dinamo» komanda, pret ko 6. septembrī Latvijas vienībai jāsāk KHL regulārā sezona.

Komentāri (29)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu