Mozjakins: Krievijas izlases vadība rīkojās negodīgi (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Magņitogorskas «Metallurg» līderis Sergejs Mozjakins uzskata, ka Krievijas izlases vadība rīkojusies negodīgi, izplatot paziņojumu par viņa atteikumu pārstāvēt valstsvienību šā gada pasaules čempionātā (PČ) Minskā.

«Centos nelasīt presi - negribējās atkal to visu atcerēties. Uzskatu, ka tika rakstīta nepatiesība. Ar Tretjaku (Krievijas Hokeja federācijas prezidents) es vispār nerunāju. Kontaktējos ar ģenerālmenedžeri Safronovu. Pēc tam viņš paziņoja, ka neesmu ar viņu runājis. Internetā esot uzzinājis, ka nepievienošos izlasei,» aģentūrai «R-Sport» pastāstīja 33 gadus vecais uzbrucējs.

Valstsvienības galvenais treneris Oļegs Znaroks vēlējās Mozjakinu komandā, ar īsziņu uzaicinot pievienoties izlasei.

«Znaroks man atsūtīja SMS. Pēc izcīnītā Gagarina kausa man atnāca 100 SMS ar apsveikumiem, un viens bija no Znaroka. Uz visām īsziņām es neatbildu un, iespējams, to pat neievēroju. Pēc tam es vēlreiz runāju ar ģenerālmenedžeri un teicu, ka izlasei nepievienošos. Principā nebiju vienīgais, kurš nepievienojās valstsvienībai, bet nez kāpēc viss tika uzvelts man. Nesaprotu, par ko,» sašutumu neslēpj pagājušās sezonas rezultatīvākais spēlētājs KHL.

Savu atteikumu palīdzēt Krievijas izlasei pasaules čempionātā Mozjakins skaidroja ar nogurumu, kas uzkrājies pēc garās sezonas. «Man bija nepieciešama atpūta. Tāpat man bija problēmas ar kājām, un nolēmu, ka vērtīgāk būs atpūsties. Čempionātam līdzi sekoju, jutu līdzi komandai,» teica Gagarina kausa izcīņas vērtīgākais spēlētājs.

Krievijas izlase Znaroka un Harija Vītoliņa vadībā kļuva par 2014. gada pasaules čempionvienību.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu