«Aldaris» arī jaunajā sezonā finansiāli atbalstīs Rīgas «Dinamo» (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raimonds Volonts

Alus darītava «Aldaris» arī jaunajā sezonā atbalstīs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Rīgas «Dinamo», informē uzņēmuma pārstāvji.

Noslēgtā vienošanās paredz finansiālu atbalstu komandai jaunajā KHL sezonā tādā pašā apjomā kā pērn.

«Aldaris bijis viens no uzticīgākajiem atbalstītājiem visu šo gadu garumā. Esam priecīgi, ka viņi tic Rīgas «Dinamo»idejai un ir gatavi atbalstīt komandu arī turpmāk, jo bez uzņēmēju atbalsta kvalitatīvs hokejs Arēnā Rīga visas sezonas garumā skatītājiem nebūtu pieejams,» atzīst A/s «Dinamo Rīga» valdes loceklis Zigmārs Priede.

«Dinamo» klubs jau ilgāku laiku meklē finanšu līdzekļus, ģenerālsponsoru. Padomes priekšsēdētājs Juris Savickis iepriekš izteicies, ka sezonai nepieciešami 12 miljoni eiro.

«Rīgas «Dinamo» jau vairākas sezonas priecē tūkstošiem skatītāju visā Latvijā, un vēlamies, lai tas notiktu arī turpmāk. Mēs ļoti ticam un ceram, ka mūsu atbalsts palīdzēs komandai veiksmīgi uzsākt sezonu, kā arī iedrošinās citus atbalstītājus palīdzēt komandai, lai tā kvalitatīvi varētu aizvadīt visu čempionātu,» saka Aldara izpilddirektors Marguss Kasteins.

Arī šogad Aldaris kopā ar Rīgas «Dinamo» rūpēsies par dažādām līdzjutēju aktivitātēm. Piemēram, septembrī tiks aizvadīta īpaša Aldara spēle, kur visi spēles apmeklētāji saņems pārsteiguma balvas no Aldara, kā arī varēs piedalīties dažādos konkursos spēļu starplaikos, laimējot vērtīgas balvas no Aldara un Rīgas «Dinamo».

A/s Aldaris par Rīgas «Dinamo» atbalstītāju kļuva 2009. gadā, savukārt Latvijas hokeja izlasi Aldaris atbalsta jau vairāk nekā desmit gadus.

No 26. līdz 30. augustam «Arēnā Rīga» risināsies tradicionālais «Latvijas Dzelzceļa Kauss», kur bez mājiniekiem piedalīsies Kazaņas «Ak Bars», Jāņa Sprukta pārstāvētā Jaroslavļas «Lokomotiv», Minskas «Dinamo» komanda, pret ko 6. septembrī Latvijas vienībai jāsāk KHL regulārā sezona.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu