KHL prezidents neizslēdz spēļu palielināšanu arī nākamajā gadā (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) prezidents Aleksandrs Medvedevs nav izslēdzis čempionāta regulārā turnīra spēļu skaitu palielināšanu nākamajā gadā līdz 66 cīņām, vēsta krievu ziņu aģentūra ITAR-TASS.

Gaidāmajā regulārajā sezonā, kas startēs septembra sākumā, katra no komandām aizvadīs pa 60 spēlēm, kas būs lielākais cīņu skaits KHL vēsturē. Tomēr Medvedevs krievu medijiem atzinis, ka atbalstītu spēļu palielināšanu nākamajā gadā līdz 66 cīņām.

«Domāju, ka šajā sezonā notiks sava veida eksperiments. Kalendārā būs daudz robu, bet nākamajā gadā mēs varētu visu kārtīgi sakārtot, kas ļautu aizvadīt 66 regulārā turnīra spēles. Tas ļautu izveidot kārtīgu divīziju sistēmu, lai katra komandā savā divīzijā aizvadītu četras spēles savā starpā un divas ar pārējā turnīra komandām,» skaidrojis Medvedevs.

Aizvadītajā sezonā, izspēlējot divu apļu formātu, katrs KHL klubs aizvadīja 54 regulārā čempionāta spēles. Savukārt sezonu iepriekš tās bija 52.

Latvijas klubs jauno sezonu Rīgas «Dinamo» sāks 6.septembrī, savā laukumā uzņemot Minskas «Dinamo» vienību.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu