Jevpalovs uzaicināts uz «Flyers» treniņnometni (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sylvain Charest

Latvijas uzbrucējs Ņikita Jevpalovs saņēmis uzaicinājumu piedalīties Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Filadelfijas «Flyers» pirmssezonas treniņnometnē, atklāja pats sportists.

Iepriekšējās divas sezonas 19 gadus vecais Jevpalovs aizvadīja Kvebekas junioru hokeja līgas (QMJHL) komandā Blēnvilas-Buābriānas «Armada».

2013./2014. gada regulārajā sezonā QMJHL viņš 61 spēlē izcēlās ar 28 vārtu guvumiem un 26 rezultatīvām piespēlēm, bet 20 izslēgšanas spēļu mačos guva 10 vārtus un izpildīja 6 rezultatīvas piespēles partneriem.

«Esmu patīkami satraukts, saņemot uzaicinājumu, piedalīties Filadelfijas «Flyers» treniņnometnē,» savā sociālajā mikroblogošanas vietnē «Twitter» raksta Jevpalovs.

«Flyers» treniņnometne sāksies 18. septembrī.

Pirms došanās uz Ziemeļameriku Jevpalovs spēlēja Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komandā HK «Rīga». Viņš pārstāvējis Latvijas valstsvienību U-18 un U-20 pasaules čempionātos.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu