Masaļskis: Gatavojamies sezonai mierīgi, panikas nav (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas «Dinamo» vārtsargs Edgars Masaļskis izteicies, ka kluba finansiālā situācija komandā paniku nav izraisījusi. «Zinām, ka problēmas ir, bet ticam, ka viss būs labi,» viņš sacīja.

«Grūti pateikt, vai Rīgas «Dinamo», salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, kļuvusi spēcīgāka vai vājāka. Šobrīd mums sastāvs vēl līdz galam nav nokomplektēts. Nepieciešami vēl spēlētāji - pāris ārzemnieki. Droši vien tad mūsu komanda izskatīsies savādāk,» aģentūrā «R-Sport» citēts pieredzējušais vārtsargs.

Līdz šim «Dinamo» komanda aizvadījusi 7 pārbaudes spēlēs, kurās izcīnītas trīs uzvaras.

«Šobrīd izskatāmies normāli. Spēles, kuras mums līdz šim bijušas, mēs esam aizvadījuši pietiekami labi. Domāju, ka interese par «Dinamo» nākamajā sezonā būs lielāka, jo mājās atgriezušies vairāki spēlētāji,» pastāstīja Masaļskis.

«Par finansiālo situāciju mēs zinām tikpat cik prese. Mums saka, ka viss būs labi, un mēs cenšamies nedomāt par to. Gatavojamies sezonai mierīgi, panikas nav. Zinām, ka problēmas ir, bet ticam, ka viss būs labi,» pauda Rīgas «Dinamo» vārtsargs.

No 26. līdz 30. augustam «Arēnā Rīga» risināsies tradicionālais «Latvijas Dzelzceļa Kauss», kur bez mājiniekiem piedalīsies Kazaņas «Ak Bars», Jāņa Sprukta pārstāvētā Jaroslavļas «Lokomotiv», Minskas «Dinamo» komanda, pret ko 6. septembrī Latvijas vienībai jāsāk KHL regulārā sezona.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu