Karsums un Daugaviņš rezultatīvi «Dinamo» pārbaudes spēlē (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dynamo.ru

Ar rezultatīvu sniegumu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas «Dinamo», ko vada latviešu speciālists Harijs Vītoliņš izcēlušies Latvijas uzbrucēji Mārtiņš Karsums un Kaspars Daugaviņš.

Maskavas «Dinamo» sestdien pārbaudes mačā ar 4:2 pārspēja Podoļskas «Vitjaz».

Pirmo trīs vārtus šajā mačā guva tieši Latvijas hokejisti, izvirzot maskaviešus vadībā ar 3:0. Vispirms divreiz izcēlās Karsums, kuram vienā no guvumiem rezultatīvi piespēlēja Daugaviņš, bet trešo ripu «Vitjaz» vārtos raidīja jau pats Daugaviņš, kuram piespēlēja Karsums.

Līdz ar to abi Latvijas hokejisti kopumā izcēlās ar pieciem rezultativitātes punktiem.

Šo maču Daugaviņš un Karsums spēlēja otrajā uzbrucēju maiņā kopā ar Alekseju Cvetkovu. Zīmīgi, ka Daugaviņš pēc mača vēl esot izcēlies ar meistarīgu pēcspēles metienu.

Tikmēr ar rezultatīvām darbībām Jaroslavļas «Lokomotiv» pārbaudes spēlē izcēlies arī latviešu uzbrucējs Jānis Sprukts, kurš ar vārtiem un rezultatīvu piespēli palīdzēja komandai ar 7:3 pārspēt Čerepovecas «Severstaļ».

«Lokomotiv» nākamnedēļ Rīgā piedalīsies tradicionālajā «Latvijas Dzelzceļa» kausa izcīņā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu