Masaļskis: Par naudu cenšamies nedomāt (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» vārtsargs Edgars Masaļskis pastāstīja par komandas problēmām ar sponsoru piesaisti.

«Ko mums atliek darīt šajā situācijā? Par to cenšamies nedomāt. Es un pārējie puiši ceram, ka viss nokārtosies. Mums ir jātic, ne ar ko citu mēs palīdzēt nevaram,» «Sportbox.ru» skaidroja Masaļskis.

Pagājušajā nedēļā sarunā ar TVNET Rīgas «Dinamo» kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis izteicās, ka jaunumi par sponsoru piesaisti varētu būt septembra sākumā.

Nesen izskanēja arī baumas par 5 miljoniem eiro, ko «Dinamo» it kā esot saņēmusi no jaunajiem Maskavas sponsoriem. Tomēr Savickis šo informāciju kategoriski noliedza.

Problēmas ar finanšu piesaisti rada Ukrainas un Krievijas konflikts, kā rezultātā Eiropas Savienība (ES) vērsusi sankcijas pret vairākiem lieliem Krievijas uzņēmumiem. Tieši no Krievijas «Dinamo» iepriekš saņēmis lielāko daļu no nepieciešamās naudas.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu