Jurčina: Vēlos noslēgt pilnvērtīgu līgumu ar Rīgas «Dinamo» (5)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dinamoriga.eu

Augumā raženais Slovākijas aizsargs Milans Jurčina vēlas noslēgt pilnvērtīgu līgumu ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandu Rīgas «Dinamo», izteicies pats spēlētājs.

Pašlaik 31 gadu vecais Jurčina rīdzinieku sastāvu papildināja aizvadītajā nedēļā, noslēdzot līgumu uz pārbaudes laiku.

«Nedomāju par to, ka man ir pārbaudes laika līgums. Vienkārši dodos laukumā un spēlēju - kas būs, tas būs,» portāls «Championat.ru» citē Jurčinu. «Mums ir jādomā par to, ko varam iespaidot, un jākoncentrējas uz maču. Taču vēlos parakstīt līgumu ar Rīgas «Dinamo» un nākamo sezonu aizvadīt tieši šeit.»

Jurčina atklāja, ka vairāki KHL čempionātā spēlējušie Slovākijas hokejisti Rīgas pilsētai un klubam veltījuši atzinīgus vārdu, kas arī ļāvis vēl vairāk lemt par labu spēlēšanai tieši Latvijas galvaspilsētas komandā. «Visi slovāku hokejisti, kuri spēlējuši KHL, teica atzinīgus vārdus par līdzjutējiem, arēnu, pilsētu un vienību.»

Kā zināms, Jurčina kopā ar Rīgas «Dinamo» šobrīd piedalās «Latvijas Dzelzceļa» kausa izcīņā, kur piektdien komandai gaidāma trešā turnīra cīņa pret latviešu uzbrucēja Jāņa Sprukta pārstāvēto Jaroslavļas «Lokomotiv» vienību.

Jurčina 451 spēli aizvadījis Nacionālajā hokeja līgā (NHL), kur guvis 24 vārtus un izpildījis 59 rezultatīvas piespēles.

Eiropā viņš atgriezās 2012.gada vasarā, un šajā laikā Jurčina jau pārstāvējis četras komandas. Iepriekšējo sezonu slovāks iesāka Somijas vienībā Turku TPS, bet vēlāk pārgāja uz Šveices augstākās līgas vienību «Fribourg-Gotteron».

Jurčina karjeras laikā piedalījies trijās olimpiskajās spēlēs, šogad Sočos četros mačos tiekot pie negatīva lietderības koeficienta -4, bet četrus gadus iepriekš Vankūverā izcīnot ceturto vietu. Tāpat viņš četras reizes spēlējis arī pasaules čempionātos.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu