Notiks LHF prezidenta vēlēšanas! (16)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) ikgadējais kongress risināsies 12.septembrī, un tā programmā būs arī organizācijas prezidenta vēlēšanas.

Pasākums, kurā notiks arī LHF izpildinstitūcija vēlēšanas, risināsies viesnīcā «Lielupe» un sāksies plkst.12.

LHF prezidenta amatu jau kopš 1998.gada ieņem uzņēmējs Kirovs Lipmans, turklāt pirms tam viņš to vadīja 1994. un 1995.gadā. Vēl šajā amatā ir bijuši arī Vilnis Burtnieks (no 1992. līdz 1994.gadam) un Uģis Magonis (no 1995. līdz 1998.gadam).

Pēc aktīvas Lipmana darbības Rīgā 2006.gadā risinājās pasaules čempionāts. Latvija arī pēdējos gados vairākkārt kandidējusi uz iespēju atkal iegūt pasaules čempionāta rīkošanu, tomēr līdz šim tas nav izdevies.

Paredzams, ka 73 gadus vecais Lipmans uz prezidenta amatu kandidēs atkārtoti, bet oficiāla informācija par to pagaidām LHF preses sekretāra Māra Gorbunova rīcībā nav. Tāpat pagaidām publiski nav zināms par citiem potenciālajiem kandidātiem uz prezidenta amatu.

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu