Ābols: Pēc viegli ielaistiem vārtiem spēle pajuka (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc viegli ielaistiem vārtiem «Latvijas Dzelzceļa» kausa finālā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komandas Rīgas «Dinamo» spēle pilnībā pajukusi, pēc cīņas atzina rīdzinieku galvenais treneris Artis Ābols.

Izšķirošajā mačā par titulu Rīgas «Dinamo» sestdien ar rezultātu 1:5 (0:4, 1:0, 0:1) piekāpās spēcīgajam Krievijas klubam Kazaņas «Ak Bars». Cīņas liktenis tika izšķirts vēl pirmajā trešdaļā, kad rīdzinieki pamanījās ielaist četras ripas.

«Var vilkt paralēles ar iepriekšējo maču ar «Ak Bars«. Toreiz iesākām neslikti, bet šoreiz gluži pretēji,» pēc cīņas teica Ābols. «Īsā laikā ielaidām vieglas ripas un visa spēle pajuka. Labi, ka atlikušajā laikā izdevās vismaz nedaudz uzlabot situāciju.»

Ābols atzina, ka tā kā rīdzinieki piektdien aizvadījuši smagu spēli, iespējams, hokejisti nepaguva pilnībā atjaunot emocijas.

«Līdz jaunajai sezonai atlikusi vēl nedēļa, turpināsim gatavoties,» uzsvēra treneris.

Tikmēr rīdzinieku uzbrucējs Lauris Dārziņš izteicās, ka kaut arī finālā neizdevās uzvarēt, turnīrs bijis ļoti noderīgs.

«Protams, nedaudz pietrūka svaigums. Kazaņa šeit bija atbraukusi gandrīz divos sastāvos, un spēlētāji, kuri iepriekšējā mačā nespēlēja, šoreiz bija laukumā un spēka divcīņās izrādījās nedaudz svaigāki,» vienības oficiālajā mājaslapā citēts Dārziņš. «Pie atlēkušajām ripām viņi trāpīja pirmie, bet spēles satura ziņā nebija nemaz tik traki. Viņi prata izmantot mazās nianses, no kā arī radās rezultāts. Savas iespējas jāizmanto. Mums bija iespēja spēlēt vairākumā.»

«Dzelzceļa kausā divas spēles vinnējām, divas zaudējām. Ir labas lietas un ir sliktas lietas, bet domāju šis mums bija ļoti vērtīgs turnīrs pirms regulārās sezonas. Pārbaudes mačus esam aizvadījuši ar kvalitatīvām komandām,» teica Dārziņš. «Domāju, sezonai esam gatavi. Tagad divas dienas atpūtīsimies, būs laba treniņnedēļa. Treneru sistēmas, ko viņi pasniedz, mums ir saprotamas. Visi esam uz vienas lapas, un tagad to atliek pildīt regulārā čempionāta laikā.»

Gaidāmajā regulārajā sezonā katra no komandām aizvadīs pa 60 spēlēm, kas būs lielākais cīņu skaits KHL vēsturē. Jauno sezonu Rīgas «Dinamo» uzsāks 6.septembrī, savā laukumā uzņemot Minskas «Dinamo» vienību.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu