Ņiživijs: Būs labi, ja iekļūsim izslēgšanas spēlēs (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» treneris Aleksandrs Ņiživijs atklājis, ka vēl pilnībā nav pieradis pie sava jaunā darba. Viņš izteicies, ka komandai labs sasniegums būtu iekļūšana Gagarina kausa izcīņā.

«Principā Latvijas Dzelzceļa kausa izcīņā puiši nospēlēja pietiekami labi. Mums vēl gan ir pie kā strādāt,» portālā «championat.com» citēts Ņiživijs. «Spēlētāji ir malači - parādīja raksturu.»

Kā zināms, «Latvijas Dzelzceļa kausa» finālā sacensību mājinieki ar 1:5 (0:4, 1:0, 0:1) piekāpās spēcīgajam Krievijas klubam Kazaņas «Ak Bars».

«Ar «Ak Bars» sanāca divas dažādas spēles. Kazaņas vienība ir ļoti augsta līmeņa komanda. Protams, būtu bijis labi, ja uzvarētu abus mačus, bet sanāca, kā sanāca.»

Ņiživjs atklāja, ka vēl tikai adaptējas savā jaunajā amatā. «Pilnībā vēl neesmu pieradis pie trenera lomas, bet cenšos un man patīk jaunais darbs. Tas ir interesanti. Man uztic darbu vairākuma izspēlei, un strādājam pie niansēm. Ar daudziem puišiem iepriekš esmu spēlējis, un nekādas barjeras mūsu starpā nav.»

37 gadus vecais Ņiživijs uzskata, ka labs rezultāts «Dinamo» būtu iekļūšana Gagarina kausa izcīņā. «Katru gadu mums stipri pamainās sastāvs - kāds aiziet, kāds atnāk. Nākas visu sākt no jauna. Domāju, ka būtu labi, ja mēs kvalificētos izslēgšanas mačiem.»

Jaunā KHL regulārā sezona sāksies trešdien, bet Rīgas «Dinamo» čempionātā iesaistīsies sestdien, kad «Arēnā Rīga» spēkiem mērosies ar principiālo pretinieku Minskas «Dinamo».

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu