Troters noslēdzis līgumu ar «Medveščak»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Kādreizējais Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» uzbrucējs Broks Troters vienojies par līgumsaistībām ar Zagrebas «Medveščak» vienību, vēsta vienības mājas lapa.

Iepriekšējās divas sezonas 27 gadus vecais kanādietis izlaida savainojuma dēļ.

Troters «Medveščak» komandā atradās uz pārbaudes laiku, bet tagad noslēdzis pilnvērtīgu līgumu, atklāja kluba sporta direktors Ārons Fokss.

«Nolēmām Troteru paturēt komandā,» vienības mājas lapā citēts Fokss. «Viņš mūs patīkami pārsteidza treniņos un sevi apliecinājis kā dinamisku uzbrucēju. Starpsezonā viņš guva visvairāk vārtu, un ceram, ka tas turpināsies.»

Rīgas «Dinamo» rindas Troters pārstāvēja 2010./2011. gada sezonā. 49 KHL regulārā čempionāta mačos kanādietis guva 9 vārtus un veica 17 rezultatīvas piespēles, bet 11 Gagarina kausa spēlēs tika pie 9 (4+5) punktiem.

Pēc veiksmīgas sezonas KHL, Troters parakstīja vienošanos ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienību Monreālas «Canadiens».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu